Miért érdemes a Személyi kölcsönt választania? 

  • A személyi kölcsön ( kalkulátor ) akár az Ön rendszeres havi jövedelmének tízszereséig is felvehető, így lehetőséget biztosít elképzeléseinek, későbbre halasztott terveinek azonnali megvalósítására, valamint a rendkívüli akciók kihasználására.

    A személyi kölcsön meglévő, kedvezőtlenebb feltételekkel igénybevett hiteleinek kiváltására is alkalmas, így egyszerűen csökkentheti családja meglévő hitelének törlesztő részletét.

    Összege és futamideje az Ön igényeihez igazodik: az OTP Személyi kölcsönt az adott konstrukció és a hitelbírálat függvényében 13-84 hónap közötti futamidővel igényelheti, a hitel összege 100.000 Ft és 5.000.000 Ft között lehet.
     
  • A kölcsönt jövedelem biztosíték mellett nyújtja a bank, tehát a kérelem benyújtásához nem szükséges ingatlan vagy egyéb (értékpapír, biztosítás stb.) fedezetet biztosítani.

    Akár a személyi igazolványa bemutatásával is pénzhez juthat: ha Ön alkalmazottként dolgozik és olyan OTP lakossági folyószámlával rendelkezik, amelyre legalább 6 hónapja a mindenkori nettó minimálbért elérő jövedelem-átutalás érkezik, a kölcsön igényléséhez elegendő érvényes személyi igazolványa vagy személyazonosító igazolványa és lakcímkártyája. Személyi kölcsön kalkulátor ? Akkor Otp Bank !
     
  • Személyi kölcsöne mellé havi díjas törlesztési biztosítás is igényelhető, amely haláleset, balesetből eredő egészségkárosodás, betegségből eredő rokkantság, munkanélküliség, illetve keresőképtelenség esetén segítséget nyújt Önnek kölcsöne visszafizetésében.
     
  • A törlesztés naptári napját (hónap 1. és 28-a között bármely napon) Ön határozhatja meg attól függően, hogy Önnek mikor a legmegfelelőbb.
 

Amit a deviza alapú személyi kölcsönről tudni érdemes... 

  • A kölcsön folyósítása és törlesztése forintban történik.
     
  • A kölcsön forintban meghatározott összege a folyósítás napján érvényes, az OTP Bank által alkalmazott deviza vételi árfolyamon kerül kiszámításra a választott devizanemben. Az így meghatározott kölcsön összeg nyilvántartása ­­a futamidő végéig devizában történik.
     
  • A kölcsön aktuális havi törlesztőrészlete devizában kerül meghatározásra. Ennek forint ellenértékét a törlesztés napját megelőző napon érvényes OTP deviza eladási árfolyamon átszámítva kell megfizetnie.
     
  • Deviza alapú kölcsönök esetén lehetőség van a kölcsön devizanemében történő elő-és végtörlesztésre.
     
 

Amit a referencia kamat alapú árazásról tudni érdemes... 

Referencia kamat alapú árazás esetén az ügyleti kamat meghatározása az alábbiak szerint történik: 

Ügyleti kamat = referencia kamat + kamatfelár 

Referencia kamat: első alkalommal a kölcsön folyósítását megelőző hónap 20. napján érvényes (amennyiben ez a nap hétvégére, vagy munkaszüneti napra esik, az ezt megelőző munkanapon érvényes), egyhónapos EURIBOR. Ezt követően a referencia kamatláb változásával egyidejűleg az ügyleti kamat mértéke havonta, minden hónap 1. napján az azt megelőző hónap 20. napján érvényes (amennyiben ez a nap hétvégére, vagy munkaszüneti napra esik, az ezt megelőző munkanapon érvényes), egyhónapos referencia kamatláb alapján automatikusan változik. 

süti beállítások módosítása