Unicredit Bank lakáshitel

2013.04.26. 07:13

Unicredit Bank lakáshitel konstrukcióból több féle is létezik. Jelenleg a legjobban ajánlott az előrelátó hitel, mellyel az ügyfeleket a törlesztéssel és a hitellel kapcsolatos legtöbb információval jó előre ellátják. Ennek előnye, hogy a lakáshitel igénylő sokkal több információval fog rendelkezni, mint ez előtt bármikor.

A Unicredit Bank lakáshitel felvétele esetén a bank kiad egy igazolást arról, hogy a következő fél évben, mennyi lesz fixen a törlesztő részlete. Ezt hitelösszeg-igazolásnak nevezik. Ez a típusú lakáshitel csak új és használt lakás és ház vásárlására vehető fel. A maximálisan felvehető hitelösszeg 40 millió forint, a minimális összeg 1 millió forint. A futamidő minimum 2 év, maximum 30 év.

 A leglényegesebb az Unicredit Bank lakáshitel esetében, hogy a hitel törlesztő részlete és a kamat fixálható! Ezeket 1, 3, 5 vagy 10 évre fixálhatjuk. Így jó előre ki tudjuk számítani, hogy mennyi lesz a havi annuitásunk az adott lakáshitel esetében. A hitel igénylésének egyik feltétele, hogy az igénylő valamilyen ingatlan fedezetet birtokol. Az igénylőnkorának legalább 18 évesnek kell lennie, és a hitel lejártáig nem lehet 65-nél több esztendős.

A lakáshitel igénylőnek rendelkeznie kell mobiltelefonnal, vagy vezetékes telefonnal. Legalább 2 hónapja valamelyik Magyarországon található banknál vezet egy folyószámlát. Jövedelmet illetően legalább havi rendszerességű minimum a minimálbér összegét meghaladó nettó jövedelemmel rendelkezik és legalább négy hónapos munkaviszonnyal rendelkezik, ahol már a próbaidőt letöltötte. Amennyiben nem bejelentett munkaviszonnyal rendelkezik, úgy vagy legalább egy éve vállalkozónak kell lennie vagy nyugdíjasnak.

SZABADON DÖNTHET,

  • milyen lakáscélra fordítja a hitelt: új lakást vásárolhat, építkezhet;
  • mekkora összeget igényel: a hitel összege 1 millió forinttól akár 12,5 millió forintig terjedhet;
  • hogy a hitelt egyedül vagy adóstárs bevonásával igényli-e: adóstárs bevonásával magasabb hitelösszeghez juthat;
  • mennyi idő alatt kívánja a felvett összeget visszafizetni: a hitel törlesztésére minimum 2, maximum 20 év áll rendelkezésre;
  • milyen ingatlant ajánl fel fedezetnek: a fedezet legfeljebb három magyarországi, tehermentes lakó-, üdülő- vagy nyaralóingatlan, építési telek lehet.

MINDEN BELEFÉR!

Találja meg az UniCredit Támogatott Lakáshitelek széles kínálatában az Önnek leginkább megfelelőt!


TÁMOGATOTT LAKÁSHITEL

UniCredit Támogatott Lakáshitel és UniCredit Páros Lakáshitel esetén, állami támogatással új lakást vásárolhat, de az összeget építésre is felhasználhatja.

KI IGÉNYELHETI A HITELT?

Igényelheti az UniCredit Bank támogatott lakáshiteleit, ha Ön cselekvőképes, devizabelföldi magánszemély, és

  • megfelelő ingatlanfedezettel rendelkezik;
  • elmúlt már 18 éves, és a hitel lejáratakor nem lesz több, mint 65 éves, amennyiben az Ön életkora a hitel lejáratakor meghaladná a 65 évet, akkor hitelfedezeti életbiztosítás megkötése és az UniCredit Bankra történő engedményezése mellett igényelheti hitelünket;
  • legalább 2 hónapja bármely magyarországi banknál aktív lakossági bankszámlája van;
  • rendelkezik saját vezetékes vagy mobiltelefonnal;
  • rendszeres, az aktuális minimálbért elérő igazolt havi nettó jövedelemmel rendelkezik;
  • legalább 4 hónapos munkaviszonnyal rendelkezik és az utolsó munkahelyén és a próbaidôt már letöltötte, vagy minimum egy éve vállalkozó, vagy nyugdíjas (régi Ügyfeleinknek további kedvezményeket biztosítunk az e pontban leírt feltételek tekintetében[1]).

[1]  6 hónapos aktív számlamúlttal rendelkező, vagy 6 hónapja hitelüket késedelem nélkül törlesztő Ügyfeleink számára már elegendő 3 hónapos munkaviszony, illetve 6 hónapos vállalkozói státusz igazolása.

süti beállítások módosítása